Starcom

Våra vänner, Grandpa Electric, på Starcoms PLAN2 skapar The Grandpa show som är en personlig talkshow med gäster från deras unika nätverk.

Programmen inspireras av Starcoms kund The Famous Grouse, som genom konceptet Famous For A Reason hyllar personer vars anseende och berömmelse förtjänats genom genuina bedrifter, snarare än flyktigt kändisskap.

Martin Sundberg, grundare av Grandpa Electric: ”Idag är det populärt med content. Företag hittar på och försöker skapa content. Vi har det naturligt i blodet via vårt nätverk. Vår styrka är också att vi kan paketera det på ett personligt sätt med allvar blandat med humor”.

”Vi är stolta över att i första programmet presentera Jonna Berg och Fredrik Etoall som gäster. Framöver medverkar bland annat Ann-Sofie Back (BACK), artisten Erik Hassle, Örjan Andersson (Weekday) m.fl. Gästerna i showen har ofta en relation till Grandpa vilket vi såklart tycker är väldigt kul” säger Helene Carlson, VD på Grandpa.

”Med utgångspunkt i service, atmosfär och inspiration har vi alltid givit våra kunder mer än bara shopping. Därför startar vi nu en egen kanal på Youtube, som kort och gott heter GrandpaTV. Det kommer bli en härlig blandning av innehåll. Berättelser om mode, inredning, vintage, populärkultur, friluftsliv, samhällsfrågor och miljö. Målet med kanalen är att engagera och visa upp Grandpas breda spektrum av intressen. En blandning av högt och lågt. Precis som Grandpas utbud”, säger Martin Sundberg på Grandpa Electric.