Starcom

Starcom tillsätter Anna Fröberg Eriksson som printchef från november då Malin Asp Helldin blir ett tillskott som kundansvarig för SCA på mediebyrån Zenith, en systerbyrå till Starcom inom VivaKi Sweden. Anna har under de senaste åren arbetat som senior print- och utomhusplanerare på Starcomoch har ett förflutet från medier som Metro och Clear Channel.

”Vi är otroligt glada och stolta över att i gruppen kunna erbjuda interna karriärmöjligheter för vår personal och samtidigt har förmånen att ha så många duktiga och drivna medarbetare med ambition att utvecklas och ta mer ansvar. Anna har en fantastisk förmåga att entusiasmera medarbetare och kunder och har en otrolig styrka i sitt driv och sin kompetens”, säger Mikael Ekelöf, mediechef på Starcom.

”Detta är en drömroll för mig som arbetat med printmediet i 14 år. Det händer väldigt mycket inom området just nu och vi ska inte blunda för att det tryckta mediet har en del utmaningar och det var länge sedan print bara handlade om ett tryck på ett papper. Vårt jobb är att hitta våra kunders målgrupper och det gör vi utan tvekan med hjälp av printmediets olika plattformar. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och fortsätta driva denna spännande utveckling som mediet har framför sig”, säger Anna Fröberg Eriksson, printchef på Starcom.

Starcom har som mål att vara ett ”Human Experience företag”,
då vi är övertygade om att vi måste skapa individanpassade varumärkesupplevelser. Vi har skapat ett bredare erbjudande än en traditionell mediebyrå som inbegriper betalda, förtjänade och egna mediekanaler. Vi har alla specialkompetenser organiserade i gemensamma kundteam. Vi tror inte på silos utan att idéer mår bäst i kreativa miljöer där man kan dela både kunskap och erfarenhet.