Starcom

Vi är mycket glada över vårt påbörjade samarbete med internettjänsten Refunder.se. Refunder hjälper kunder få återbäring på sina onlineköp. Trenden med onlineköp ökar stadigt på marknaden och många ser bekvämligheten med att handla allt från mat, kläder och möbler på Internet. Genom till exempel Refunder-knappen som lätt och kostnadsfritt laddas ned till din browser möjliggör det för kunder att få tillbaka pengar
på sina köp, utan att ens behöva gå in på Refunder.se – en extra bonus utöver relativt lägre priser och onlineköpens bekvämlighet.

refunder

Refunder.se erbjuder en
tjänst som vi på Starcom anser har en ljus framtid i och vi tycker att det ska bli kul och spännande att vara en del av deras resa.
Tjänsten har hittills fått goda recensioner av sina medlemmar som uttryckt önskemål om att fler företag bör kopplas samman med tjänster liknande denna. Refunder.se har även etablerat ett samarbete med Röda Korset där medlemmar ges möjligheten att donera sin återbäring till välgörenhet. På detta sätt går pengar som i vanliga fall skulle utlysas som vinster till välgörande ändamål, vilket vi tycker är toppen!